Insectenwering

Zorgeloos genieten van frisse lucht en een goede ventilatie in huis maar muggen, vliegen en andere insecten liever buiten houden? Cash & Carry Textiel in Reusel biedt de ideale oplossing met de collectie ‘insectenwering op maat’. De horsystemen zijn praktisch, hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk enkele voorbeelden van Insectenwering van Cash & Carry Textiel in Reusel

Draai/Pendeldeuren

Als basis insectenwering oplossing voor deuren is er een standaard draaideur, waarbij de sluiting van de deur naar één zijde open en dicht gaat, dit in tegenstelling tot de pendeldeur. Deze luxe uitvoering kan naar beide zijdes doorpendelen.

Plisséhordeuren

In plaats van een strak gaas wordt hier geplisseerd gaas toegepast. het voordeel van het systeem is dat het weinig plaats inneemt en dat de treklijst blijft staan op elke gewenste stand. In plaats van een onderdorpelheeft dit systeem een geleidingstrip met een hoogte van slechts 3mm.

Schuifhorren

Schuifhorren voor deuren zijn een ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Het is mogelijk om meerdere schuifhorren te plaatsen, deze lopen achter of naast elkaar.

Rolhorren

De rolhorren voor ramen zijn geschikt voor elk raam, zowel binnen als buiten en hebben een comfortabel bedieningsgemak. Het gaas rolt zich op in een fraaie cassette. Door individuele instelling van de veerkracht kan de treklijst op elke gewenste plaats blijven staan.

Inzethorren

Inzethorren zijn een praktische oplossing voor draai/kiepramen of een naar binnen draaiend raam. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en eenvoudig weer uit te nemen. Bij kunststof en aluminium kozijnen is de inzethor zelfs zonder te boren of schroeven te monteren.